Kurssit ja tapahtumat

Savusukelluskurssin vastaavien kouluttajien seminaari »

TEAMS 17.03.2021 – 18.03.2021. Haku päättyy 11.03.2021.

Varautumisen peruskurssi »

Toteutetaan etänä (ruotsinkielinen) 13.04.2021 – 14.04.2021. Haku päättyy 12.03.2021.

Lento P3 kertauskurssi (Finavia) »

Kuopio 13.04.2021 – 15.04.2021. Haku päättyy 13.03.2021.

Lentosammutuspäällikkökurssi »

Etäyhteys/Pelastusopisto 19.04.2021 – 20.04.2021. Haku päättyy 23.03.2021.

Varautumisen peruskurssi »

Toteutetaan etänä 27.04.2021 – 28.04.2021. Haku päättyy 26.03.2021.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago

Opiskelijoiden rakastama tarinankertoja ja arvostettu opettajamme Pertti Miettinen jää tänään lomien kautta viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Tiimitoverit muistivat Perttiä hakemalla hänet aamulla sammutusautolla viimeistä kertaa töihin.

Pitkän ja ansiokkaan uran tehnyt Pertti aloitti 1990 Otaniemessä Valtion palo-opistossa, jonka jälkeen 1992 Pelastusopistolla, silloisella Valtion pelastuskoululla, vastuullaan tieliikenneonnettomuudet. Pertti toimi pitkään sammutus- ja pelastustekniikan opettajana, kunnes 2000 -luvun puolella tuli siirto OE -tiimiin, jossa ollut tiimin tärkeä elementti.

Pertti on ollut porukassa arvostettu isähahmo, jota varmasti kaikilla tulee ikävä. Pelastusopistolta poistuu nyt enemmän kuin opettaja: Pertin mukana poistuu pala opiston historiaa, hyviä tarinoita, joita työyhteisössä tarvitaan ja jotka sitovat opistolaisia yhteen. Varmasti aika moni vielä vuosien jälkeenkin pystyy kuvittelemaan mielessään Pertin istumassa Tulikukon opettajien pöydässä kertomassa tarinoita. Nauti ansaituista eläkepäivistäsi, Pertti!

OE-tiimi/Anna
... See MoreSee Less

Opiskelijoiden rakastama tarinankertoja ja arvostettu opettajamme Pertti Miettinen jää tänään lomien kautta viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Tiimitoverit muistivat Perttiä hakemalla hänet aamulla sammutusautolla viimeistä kertaa töihin.Pitkän ja ansiokkaan uran tehnyt Pertti aloitti 1990 Otaniemessä Valtion palo-opistossa, jonka jälkeen 1992 Pelastusopistolla, silloisella Valtion pelastuskoululla, vastuullaan tieliikenneonnettomuudet. Pertti toimi pitkään sammutus- ja pelastustekniikan opettajana, kunnes 2000 -luvun puolella tuli siirto OE -tiimiin, jossa ollut tiimin tärkeä elementti.Pertti on ollut porukassa arvostettu isähahmo, jota varmasti kaikilla tulee ikävä. Pelastusopistolta poistuu nyt enemmän kuin opettaja: Pertin mukana poistuu pala opiston historiaa, hyviä tarinoita, joita työyhteisössä tarvitaan ja jotka sitovat opistolaisia yhteen. Varmasti aika moni vielä vuosien jälkeenkin pystyy kuvittelemaan mielessään Pertin istumassa Tulikukon opettajien pöydässä kertomassa tarinoita.  Nauti ansaituista eläkepäivistäsi, Pertti!OE-tiimi/AnnaImage attachment

Comment on Facebook

Hyviä eläkepäiviä Pertille! Nyt on aikaa keskittyä harrastuksiin ja käyhän talossa! 👍🏼🚒

Hyviä eläkepäiviä, kotona Kansasissa!

Leppoisia eläkepäiviä Pertsa!Kikalle voimia jaksaa kuunnella Pertsan juttuja, nyt kun merkittävä osa jutuista on mahdollista kertoa vain kotona. 😉Anna kirjoitat hienosti ja osuvasti Pertsan roolista ja merkityksestä.

Hienoa että nuoretkit pääsee eläkkeelle 👍

Pertti vain tietää vastauksen ,"kävkö mitenkää"🌹 Paljon Onnea Eläkepäiville .🌹🌹🌹

Kiitos Pertti hyvästä työtoveruudesta! Kun törmätään, niin tarjoan aina kahvit ja pullat.

Kiitos Pertti, hienoa oli tehdä töitä yhdessä! ❤️ Upeita eläkepäiviä ja kaikkea hyvää! 🤗

Kurssinjohtajalle hyviä eläkepäiviä Toivoopi oppilas 5 kurssilta!

Kiitos Pertti työstä jota myös TKI-palveluissa teit. 🙏

Kiitos Pertti ja kaikkea hyvää alkavaan uuteen elämänvaiheeseen!☀️

Tervetulloo Pertsa PeO-eläkeläisten porukkaan!

Aurinkoisia eläkepäiviä! 🏍☀️😊

Se oli sit siinä, miehen työn oot Pertsa pakertanut. En yhtään ihmettele näitä kiitos - kommentteja. Nyt nauttimaan 🎶. Hyviä herrastelupäiviä ❤️

Kiitos hyvälle opettajalle ja leppoisia eläkepäiviä.

Hyviä eläkepäiviä Perttille!

Pertille hyvin sujuvia eläkepäiviä.

Mahtavia eläkepäiviä Pertille😊

Mukavia eläkepäiviä Pertsa!

Hyviä eläkepäiviä! Oli kyllä osuvasti kerrottu Pertistä😊

Onnellisia eläkepäiviä Pertsa...👍🏻

Tervetuloa kööriin. Ei tämä ihan mahottoman kamalaa ole😃

Otetaan vakava ilme naamalle ja toivotetaan hyviä eläkepäiviä.

Mukavia eläkepäiviä Pertille!!

Leppoisia eläkepäiviä Pertille!

Hyviä eläkepäiviä PERA!!!!!

View more comments

1 day ago

Ensimmäisten opiskelu kuukausien jälkeen pelastusopisto hiljenee, kun kurssit lähtevät hiihtoloman viettoon. Hiihtoloman jälkeen suurin osa kursseista siirtyy etäopetukseen, Hätäkeskuspäivystäjäkurssi 37 yhtenä näistä.

Toivottavasti pääsemme vielä kevään aikana jatkamaan opintoja yhdessä Pelastusopistolla.

Efter de första studiemånaderna kommer Räddningsinstitutet att vara tyst när kurserna går till skidsemester. Efter skidsemestern kommer de flesta kurserna att flytta till distansundervisning.

Jag hoppas att vi kan fortsätta våra studier tillsammans under våren på Räddningsinstitutet.

Michaela, Hätäkeskuspäivystäjäkurssi 37
#pelastusopisto #räddningsinstitutet #emergencyserviceacademyfinland #hätäkeskuspäivystäjä #nödcentraloperatör #etäopinnot #hiihtoloma #häke37 #hätäkeskuspäivystäjäkurssi37
... See MoreSee Less

Ensimmäisten opiskelu kuukausien jälkeen pelastusopisto hiljenee, kun kurssit lähtevät hiihtoloman viettoon. Hiihtoloman jälkeen suurin osa kursseista siirtyy etäopetukseen, Hätäkeskuspäivystäjäkurssi 37 yhtenä näistä.Toivottavasti pääsemme vielä kevään aikana jatkamaan opintoja yhdessä Pelastusopistolla.Efter de första studiemånaderna kommer Räddningsinstitutet att vara tyst när kurserna går till skidsemester. Efter skidsemestern kommer de flesta kurserna att flytta till distansundervisning.Jag hoppas att vi kan fortsätta våra studier tillsammans under våren på Räddningsinstitutet.Michaela, Hätäkeskuspäivystäjäkurssi 37
#pelastusopisto #räddningsinstitutet #emergencyserviceacademyfinland #hätäkeskuspäivystäjä #nödcentraloperatör #etäopinnot #hiihtoloma #häke37 #hätäkeskuspäivystäjäkurssi37

Kiitos kaikille Pelastusopiston TKI-palvelujen sivujen aktiivisille seuraajille ja tykkääjille, on ollut ilo viestiä kanssanne täällä! Olemme kuitenkin päättäneet keskittää sosiaalisen median viestintäämme jatkossa Twitteriin - siis viimeistään nyt kannattaa ottaa seurantaan tilimme @peo_tutkimus! Voit seurata kuulumisiamme edelleen myös Pelastusopiston yhteisistä sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram), minkä lisäksi viestimme ajankohtaisista asioista Pelastusopiston uutiskirjeessä, jonka voit tilata sähköpostiisi täältä: www.pelastusopisto.fi/pelastusopisto/tiedotteet/tilaa-uutiskirje/. Muistathan seurata hankkeidemme ja tutkimustemme tuloksia myös verkkosivuiltamme osoitteessa www.pelastusopisto.fi > TKI- ja tietopalvelut.

Tämä sivu poistetaan käytöstä 9.4.2020. TKI-palvelut jatkaa pelastustoimen tutkimusta, projekteja, polttokokeita ja muuta kehittämistoimintaa laajassa yhteistyöverkostossa kuitenkin aivan entiseen malliin - ja keskustelu jatkuu toivottavasti entistäkin runsaampana muissa kanavissa.

Kevätaurinkoisin terveisin,
Pelastusopiston TKI-palvelut
... See MoreSee Less

Kiitos kaikille Pelastusopiston TKI-palvelujen sivujen aktiivisille seuraajille ja tykkääjille, on ollut ilo viestiä kanssanne täällä! Olemme kuitenkin päättäneet keskittää sosiaalisen median viestintäämme jatkossa Twitteriin - siis viimeistään nyt kannattaa ottaa seurantaan tilimme @peo_tutkimus! Voit seurata kuulumisiamme edelleen myös Pelastusopiston yhteisistä sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram), minkä lisäksi viestimme ajankohtaisista asioista Pelastusopiston uutiskirjeessä, jonka voit tilata sähköpostiisi täältä: https://www.pelastusopisto.fi/pelastusopisto/tiedotteet/tilaa-uutiskirje/. Muistathan seurata hankkeidemme ja tutkimustemme tuloksia myös verkkosivuiltamme osoitteessa www.pelastusopisto.fi > TKI- ja tietopalvelut.Tämä sivu poistetaan käytöstä 9.4.2020. TKI-palvelut jatkaa pelastustoimen tutkimusta, projekteja, polttokokeita ja muuta kehittämistoimintaa laajassa yhteistyöverkostossa kuitenkin aivan entiseen malliin - ja keskustelu jatkuu toivottavasti entistäkin runsaampana muissa kanavissa.Kevätaurinkoisin terveisin,
Pelastusopiston TKI-palvelut

Maaliskuu vaihtuu huhtikuuksi - ja helmikuun lopussa päättyneen #Mobituvi-hankkeen on aika lausua kiitokset ystävilleen, tukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Hankkeen tulokset yhteen kokoava julkaisu löytyy Pelastusopiston nettisivuilta:
info.smedu.fi/kirjasto/Sarja_B/B3_2020.pdf

Yhteenvetojulkaisussa luodaan yleiskatsaus hankkeen osatutkimusten ja -selvitysten tärkeimpiin tuloksiin sekä annetaan suosituksia turvallisuusviestinnän ja sen arvioinnin kehittämiseksi. Tulosten perusteella pohditaan mobiilipelien mahdollisuuksia turvallisuuskasvatuksen toteutuksessa alakoululaisille - ja miksei muillekin kohderyhmille.

Hankkeessa yhdessä kohderyhmien ja pelastusalan asiantuntijoiden kanssa tuotetun poistumisturvallisuusteemaisen mobiilipelin demoversio "PelastusPosse goes Mobituvi" on vapaasti ladattavissa Android-laitteille Google Play kaupassa, mistä se löytyy hakusanalla "pelastusposse". Käy siis lataamassa omasi ja lähde oppimaan paloturvallisuudesta hauskalla, mukaansa tempaavalla tavalla - ja kerro toki mahdollisuudesta myös kaverille!

Mobituvi-hanke kiittää hankkeeseen osallistujia ja laajaa yhteistyöverkostoaan sujuneesta, tuloksekkaasta ja mielenkiintoisesta yhteisestä matkasta pelillistämisen, digitalisaation ja turvallisuuskasvatuksen maailmassa. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä turvallisuustyötä myös alkaneella 2020-vuosikymmenellä!
... See MoreSee Less

Maaliskuu vaihtuu huhtikuuksi - ja helmikuun lopussa päättyneen #Mobituvi-hankkeen on aika lausua kiitokset ystävilleen, tukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen.Hankkeen tulokset yhteen kokoava julkaisu löytyy Pelastusopiston nettisivuilta:
http://info.smedu.fi/kirjasto/Sarja_B/B3_2020.pdfYhteenvetojulkaisussa luodaan yleiskatsaus hankkeen osatutkimusten ja -selvitysten tärkeimpiin tuloksiin sekä annetaan suosituksia turvallisuusviestinnän ja sen arvioinnin kehittämiseksi. Tulosten perusteella pohditaan mobiilipelien mahdollisuuksia turvallisuuskasvatuksen toteutuksessa alakoululaisille - ja miksei muillekin kohderyhmille.Hankkeessa yhdessä kohderyhmien ja pelastusalan asiantuntijoiden kanssa tuotetun poistumisturvallisuusteemaisen mobiilipelin demoversio PelastusPosse goes Mobituvi on vapaasti ladattavissa Android-laitteille Google Play kaupassa, mistä se löytyy hakusanalla pelastusposse. Käy siis lataamassa omasi ja lähde oppimaan paloturvallisuudesta hauskalla, mukaansa tempaavalla tavalla - ja kerro toki mahdollisuudesta myös kaverille!Mobituvi-hanke kiittää hankkeeseen osallistujia ja laajaa yhteistyöverkostoaan sujuneesta, tuloksekkaasta ja mielenkiintoisesta yhteisestä matkasta pelillistämisen, digitalisaation ja turvallisuuskasvatuksen maailmassa. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä turvallisuustyötä myös alkaneella 2020-vuosikymmenellä!Image attachment
Load more

YouTube – Katsotuimmat

Accessibility