Kurssit ja tapahtumat

Sopimushenkilöstön vastaavan kouluttajan koulutus, alueelliset kurssit 2021 »

Alueellinen / Vantaa 17.02.2021 – 19.02.2021. Haku päättyy 26.01.2021.

Rauniopelastustoiminnan jatkokurssit »

Kuopio 26.04.2021 – 29.04.2021. Haku päättyy 14.02.2021.

Simulaatio-ohjaajan peruskurssi – Tavoitteista toteutukseen »

Kuopio 17.03.2021 – 19.03.2021. Haku päättyy 22.02.2021.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

Myös Pelastusopiston porukka on mukana toivottamassa entistäkin turvallisempaa arkea kaikille :)

#pelastusalayhdessä #turvallisuus
... See MoreSee Less

5 days ago

Häke36 palasi opistolle innoissaan aloittamaan 2. lukukauden virkavaatteissaan.
-Häke36-

Kuva: Titta/Häkeope/Häketiimi
#pelastusopisto #räddningsinstitutet #emergencyservicesacademyfinland
#hätäkeskuspäivystäjätutkinto #hätäkeskuspäivystäjäksi
... See MoreSee Less

Häke36 palasi opistolle innoissaan aloittamaan 2. lukukauden virkavaatteissaan.
-Häke36-Kuva: Titta/Häkeope/Häketiimi
#pelastusopisto #räddningsinstitutet #emergencyservicesacademyfinland
#hätäkeskuspäivystäjätutkinto #hätäkeskuspäivystäjäksi

5 days ago

HAE NYT: Olisiko sinusta pelastajaksi- monipuoliseksi ammattilaiseksi?

Voiman ja kestävyyden lisäksi sinulta vaaditaan älliä, rohkeutta, myötätuntoisuutta, sitoutumista sekä hinkua kehittää itseäsi ja koko pelastusalaa.

Käy kuntotestissä ja hae 5.2. mennessä. Koulutus alkaa elokuussa 2021.
Lisätietoja: www.pelastusopisto.fi/pelastajatutkinto
... See MoreSee Less

Kiitos kaikille Pelastusopiston TKI-palvelujen sivujen aktiivisille seuraajille ja tykkääjille, on ollut ilo viestiä kanssanne täällä! Olemme kuitenkin päättäneet keskittää sosiaalisen median viestintäämme jatkossa Twitteriin - siis viimeistään nyt kannattaa ottaa seurantaan tilimme @peo_tutkimus! Voit seurata kuulumisiamme edelleen myös Pelastusopiston yhteisistä sosiaalisen median kanavista (Facebook, Instagram), minkä lisäksi viestimme ajankohtaisista asioista Pelastusopiston uutiskirjeessä, jonka voit tilata sähköpostiisi täältä: www.pelastusopisto.fi/pelastusopisto/tiedotteet/tilaa-uutiskirje/. Muistathan seurata hankkeidemme ja tutkimustemme tuloksia myös verkkosivuiltamme osoitteessa www.pelastusopisto.fi > TKI- ja tietopalvelut.

Tämä sivu poistetaan käytöstä 9.4.2020. TKI-palvelut jatkaa pelastustoimen tutkimusta, projekteja, polttokokeita ja muuta kehittämistoimintaa laajassa yhteistyöverkostossa kuitenkin aivan entiseen malliin - ja keskustelu jatkuu toivottavasti entistäkin runsaampana muissa kanavissa.

Kevätaurinkoisin terveisin,
Pelastusopiston TKI-palvelut
... See MoreSee Less

Maaliskuu vaihtuu huhtikuuksi - ja helmikuun lopussa päättyneen #Mobituvi-hankkeen on aika lausua kiitokset ystävilleen, tukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Hankkeen tulokset yhteen kokoava julkaisu löytyy Pelastusopiston nettisivuilta:
info.smedu.fi/kirjasto/Sarja_B/B3_2020.pdf

Yhteenvetojulkaisussa luodaan yleiskatsaus hankkeen osatutkimusten ja -selvitysten tärkeimpiin tuloksiin sekä annetaan suosituksia turvallisuusviestinnän ja sen arvioinnin kehittämiseksi. Tulosten perusteella pohditaan mobiilipelien mahdollisuuksia turvallisuuskasvatuksen toteutuksessa alakoululaisille - ja miksei muillekin kohderyhmille.

Hankkeessa yhdessä kohderyhmien ja pelastusalan asiantuntijoiden kanssa tuotetun poistumisturvallisuusteemaisen mobiilipelin demoversio "PelastusPosse goes Mobituvi" on vapaasti ladattavissa Android-laitteille Google Play kaupassa, mistä se löytyy hakusanalla "pelastusposse". Käy siis lataamassa omasi ja lähde oppimaan paloturvallisuudesta hauskalla, mukaansa tempaavalla tavalla - ja kerro toki mahdollisuudesta myös kaverille!

Mobituvi-hanke kiittää hankkeeseen osallistujia ja laajaa yhteistyöverkostoaan sujuneesta, tuloksekkaasta ja mielenkiintoisesta yhteisestä matkasta pelillistämisen, digitalisaation ja turvallisuuskasvatuksen maailmassa. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä turvallisuustyötä myös alkaneella 2020-vuosikymmenellä!
... See MoreSee Less

Maaliskuu vaihtuu huhtikuuksi - ja helmikuun lopussa päättyneen #Mobituvi-hankkeen on aika lausua kiitokset ystävilleen, tukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen.Hankkeen tulokset yhteen kokoava julkaisu löytyy Pelastusopiston nettisivuilta:
http://info.smedu.fi/kirjasto/Sarja_B/B3_2020.pdfYhteenvetojulkaisussa luodaan yleiskatsaus hankkeen osatutkimusten ja -selvitysten tärkeimpiin tuloksiin sekä annetaan suosituksia turvallisuusviestinnän ja sen arvioinnin kehittämiseksi. Tulosten perusteella pohditaan mobiilipelien mahdollisuuksia turvallisuuskasvatuksen toteutuksessa alakoululaisille - ja miksei muillekin kohderyhmille.Hankkeessa yhdessä kohderyhmien ja pelastusalan asiantuntijoiden kanssa tuotetun poistumisturvallisuusteemaisen mobiilipelin demoversio PelastusPosse goes Mobituvi on vapaasti ladattavissa Android-laitteille Google Play kaupassa, mistä se löytyy hakusanalla pelastusposse. Käy siis lataamassa omasi ja lähde oppimaan paloturvallisuudesta hauskalla, mukaansa tempaavalla tavalla - ja kerro toki mahdollisuudesta myös kaverille!Mobituvi-hanke kiittää hankkeeseen osallistujia ja laajaa yhteistyöverkostoaan sujuneesta, tuloksekkaasta ja mielenkiintoisesta yhteisestä matkasta pelillistämisen, digitalisaation ja turvallisuuskasvatuksen maailmassa. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä turvallisuustyötä myös alkaneella 2020-vuosikymmenellä!Image attachment
Load more

YouTube – Katsotuimmat

Accessibility